Sarıçam Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Saatler: 08.20-16.15
Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://soiho.meb.k12.tr

Adres - Orhangazi Mah. Toros Cad. No 46 SarıçamAdana

Yerleşim Yeri - Orhangazi Mahallesi Toros Cad. No: 46 SARIÇAM / ADANA

Adres - Orhangazi Mah. Toros Cad. No 46 SarıçamAdana

Ulaşım Halk Otobüsü ve Belediye Otobüsü ( Buruk Mezarlığı dolmuşlarına binildiğinde "geniş yol" diye tabir edilen caddede inip 10 dk yürüme mesafesindedir.) Ayrıca okulun önünden kırmızı halk otobüsleri de geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 12 Km